Over mij

Hi mijn naam is Marsha

Ik ben 39 jaar woon in het mooie Berkel en Rodenrijs. Ik hou van lezen ,leren, dansen, tarot en spiritualiteit. Vanaf jongs af aan ben ik gevoelig voor energieën. Ik heb hier moeite mee gehad omdat ik het lastig kon afscheiden wat van mij was of van de ander. Wat vroeger mijn last was ligt nu mijn kracht.  Ik heb altijd interesse gehad in spiritualiteit maar hield dit voornamelijk voor mij zelf door omgevingsfactoren. Na een moeilijke periode in mijn leven werd ik geconfronteerd met mij zelf en besefte ik me dat ik niet het leven leiden waar mijn hart van klopte. Sinds ik het pad van mij  hart volg en luister naar mijn ingevingen gaat er een nieuwe wereld open. Ik bezit veel wijsheid en kennis die ik wil overbrengen om andere mee te helpen.

Ik ben een dankbaar mens en geniet volop van mijn leven. Het leven is mooi en het is aan ons om te ontdekken waarom we hier zijn. Het gaat niet om de bestemming maar om te genieten van de reis er naar toe.

 

Mijn passie de Tarot / waar ik me mee bezig houd:

Door het leggen van tarotkaarten creëer ik een stukje bewust zijn en herkenning van gedrag en de omgeving waarin mijn volgers zich bevinden.

Door bewust te worden van de energie die er op dat moment is heeft mijn volger de mogelijkheid om patronen te ontdekken en te kiezen voor verandering in ons zelf. Het is aan mijn volger om met dit bewustzijn het diepste van zijn/haar kern te ontdekken waardoor we energie shiften en hiermee andere kunnen helpen. 

Ik geloof als wij het beste uit ons zelf halen, dat we de aarde op een hoger niveau kunnen tillen en dit gebeurt door de reis vanuit binnenuit. Ik wil een bijdrage leveren aan dit collectief. Ik help mensen naar een gelukkig leven, met alle liefde voor zichzelf.

 

Mijn focus ligt op het in contact komen met zijn/haar zielsverbinding en te ontdekken wie hij /zij werkelijk is:

Ieder persoon in ons leven is hier met een reden. Deze personen zijn een spiegel van buiten wat bij ons binnen afspeelt. Het draait niet om het herstellen of het creëren van die ene liefde  maar door in het contact te komen met deze personen, de verbinding met iemands ware zelf te herstellen.

Iemands geliefde daagt hem/haar hier in uit en zal de pijnpunten spiegelen/triggeren zoals: verlatenheid, eenzaamheid, ongehoord voelen waardoor jouw persoonlijke reis naar jouw diepste ziel in gang gaat.

 

Het gaat erom dat mijn volger zich blijft verbinden met zijn/haar ware zelf en naar binnen kijkt totdat hij/zij dit permanent doet en ontdekt wie hij/zij werkelijk is. Liefde voor iemands ziel.

Hoe meer iemand in verbinding staat met zijn/haar eigen liefde: de relaties zullen verbeteren.

Zielsconnecties worden vaak over geromantiseerd. Ze zijn hier voor het doel zodat iemands pijn kan helen en zichzelf leert kennen en ten volle accepteren.

 

- Marsha Kruis