Drinkwater

Drinkwater

Chemicaliën in ons drinkwater en tandpasta en wat er tegen te doen is.

Het kraanwater van Nederland is één van de meest gereguleerde en schoonste ter wereld, toch zijn er nog steeds twijfels of dit gezond voor ons is.

Er is een alternatief voor kraanwater en dat is gefilterd water. Gefilterd water verwijdert alle schadelijke chemicaliën en verontreinigen, waardoor je vers, schoon en helder drink water hebt.

Chemicaliën

Fluoride en chloride zijn chemicaliën die worden om het drinkwater van verontreingende stoffen te reinigen. Deze chemicaliën kunnen echter in grotere hoeveelheid als ongezond worden beschouwd. Zo zou het de hersenen en het zenuwstelsel kunnen beschadigen doordat het zich bindt aan het calcium in het bloed waardoor er een tekort aan het belangrijke mineraal optreed. Britse onderzoeker J Luke kwam tot de ontdekking dat er in de pijnappelklier de hoogste concentratie fluoride van het lichaam heeft, wat de functie van de klier ernstig beïnvloedt.

Pijnappelklier

De pijnappelklier is een kleine klier in de basis van de hersenen, De pijnappelklier is ook waar naar gerefereerd wordt als er wordt gesproken over een derde oog. Uit onderzoek is gebleken dat er in de de pijnappelklier lichtgevoelige staafjesachtige cellen zitten die lijken op cellen die zich in onze ogen bevinden. De pijnappelklier produceert de stoffen melatonine en serotonine. Bij kinderen is de pijnappelklier goed ontwikkeld, maar na de puberteit wordt hij kleiner, en bij oudere mensen is de klier vaak verkalkt en niet meer functioneel.

Pijnappelklier spiritueel

De pijnappelklier wordt om vele redenen beschouwd als inputklier. Bekend als derde oog chakra, functioneert het met binnenkomend zicht door elektromagnetisch veld. Het bevat veel kleine kristallen die aanwezig waren toen je op aarde aankwam, om je te helpen het niet-fysieke aspect van het leven waar te nemen.  

Hulpmiddelen

Tandpasta zonder fluoride  zoals Paradontax en voor kinderen heb je weleda deze zijn verkrijgbaar bij de etos. In gezondheidswinkels zijn meer mogelijkheden voor tandpasta zonder fluoride.

Gefilterd water zoals spa blauw bar le duc of een filtersysteem op kraan.

Watervitalisering met mineraalstaven

Vitaliseer je water met behulp van edelsteenstaven. Edelsteenwater kan voor diverse toepassingen gebruikt worden, bv om aan badwater toe te voegen, te drinken, als mondwater, in een verstuiver voor reiniging van ruimtes, aura en meridianen.

De Duitse benedictijnse non, mystica, filosofe en heilige Hildegard von Bingen – die in 2012 officieel heilig werd verklaard door Paus Benedictus XVI – beschreef al in de 12e eeuw vele toepassingen voor het heilzame gebruik van edelsteenwater. Edelsteenwater oefent een positief effect uit op lichaam en geest.

Omdat edelsteenwater een tijdje in je lichaam aanwezig blijft, werkt het vaak sneller en intensiever dan uitwendig geplaatste edelstenen op de huid.

Elke edelsteenwaterstaaf is specifiek geselecteerd en samengesteld op basis van de werking van de edelstenen. We verkopen onder andere een chakralijn, met staven voor het reinigen en balanceren van elke chakra. Lees hun betekenis en werking bij elk product.

Back to blog

Leave a comment

Please note, comments need to be approved before they are published.